Home

website laten maken portfolio aanwijzen

Website laten maken

Website laten makenwebsitevoormij.nl

Website laten maken is een van onze “Core Business”. Wij maken voor onze klanten sleutel klare websites. Iedere winkel, groothandel, garage, sportschool of stichting heeft zijn eigen logo en bedrijfskleuren. Met dit gegeven gaan wij een passende thema zoeken en maken dan enkele voorbeelden hoe een website eruit kan komen te zien. De klant levert tekst en foto’s aan, die wij op onze beurt integreren in de voorbeeld websites. Online kan men dan beslissen en dan de keuze aan ons kenbaar maken.

Nu is het tijd om met de klant verder om de tafel te gaan zitten en vragen wat belangrijk en waar de website voor bedoeld is. Gaat het om bekendheid te maken van het bedrijf, product of dienst? Wil men klanten online laten kijken en kopen of is het een informatieve site en door middel van een dealerlijst, kenbaar geven waar men de producten/diensten kan aanschaffen. Is dit eenmaal bekend, beginnen wij met het installeren van de desbetreffende applicaties.

website laten maken portfolio aanwijzen

Website laten maken portfolio aanwijzen

Nadat dit gebeurd is, nodigen wij de klant uit of gaan bij het bedrijf de presentatie geven van de nieuwe “website laten maken“. Hier komen meestal nog enkele kleine aanpassingen naar boven en als alle aanpassingen zijn doorgevoerd, gaan wij de site optimaliseren voor de zoekmachines. Tijdens deze optimalisatie, gaan wij bij de klant een training geven om met de website leren om te gaan. Ze leren dan om nieuwe pagina’s te maken met foto’s, berichten te schrijven en gegevens aan te passen zoals openingstijden, vakantiedagen, enz. Als dit alles is afgerond, vindt er een officiële publicatie plaats in het bijzijn van de klant.

Dit is in het kort hoe wij een nieuwe website laten maken. Daarnaast leveren wij nog een paar belangrijke diensten zoals SEO Marketing, Sociale Media Marketing en Workshops voor bedrijven om hun website dagelijks bij te werken. U kunt bij ons een website huren of kopen. U kunt een maandelijks contract afsluiten voor tijdelijke acties of jaarlijkse keyword research. Wij zijn gespecialiseerd in en alles om een website. Door ervaring en opleidingen, weten wij wat er speelt op het World Wide Web. Voor een prijsopgave voor een website laten maken, kunt u contact met ons opnemen via de mail, telefoon of kom even langs.

Momenteel zijn wij bezig met een website voor een Garage. De website ziet er momenteel zo uit:

website laten maken bij websitevoormij.nl

 

websitevoormij.nl

Voorbeeld van een goed bericht.

Voorbeeld van een goed bericht is als volgt:

Laatste weken veel gewerkt aan de website. Veel werk aan de achterliggende CMS en kleuren ontwerp. Nieuw logo en tevens zoeken naar foto’s die passen bij het onderwerp. Nieuwe foto’s gemaakt en voorbeeld bericht websitevoormij.nl logo
tevens even gevraagd aan een collega of er al vooruitgang is met ons app’je. Daar zijn we namelijk ook mee bezig. Meer info zal volgen als er al iets klaar is. We willen aan het bezoekende publiek geen rare php en html taal laten zien die eigenlijk niemand interessant vindt.

Voorbeeld van goede berichten is afhankelijk van het hoofdonderwerp van de site en/of pagina. Er moet een zoekwoord worden gemaakt die nog niet eerder is gebruikt. Bij deze zoekwoorden of zinnen, zult u een verhaal/bericht moeten typen die relevant is met de website en hoofdzakelijk gaat over de zoekwoorden of zinnen. De lengte van uw bericht is ook van belang aangezien de zoekmachines hierom vragen. Pagina’s en berichten op een blog moeten eigenlijk tussen de 300 en 500 woorden bevatten. Een voorbeeld van een goed bericht Gebruik de zoekwoorden of zinnen niet overmatig en het bericht en/of het verhaal van een pagina, moet goed in elkaar steken. Zoekmachines zien namelijk wel het verschil tussen een echt verhaal of een verzameling van woorden omtrent zoekwoorden.

U ziet dat het niet makkelijk is om tegenwoordig een goede website te maken, daarom helpen wij u graag met al uw problemen. Wij zijn goed geïnformeerd en op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen rond de optimalisatie van websites.

Voor meer info, neem vrijblijvend contact op of vraag om een vrijblijvende offerte op:

 

Dirty Keyboard

Online klantenpagina

Online klantenpagina is een pagina voor onze klanten met een gebruikersnaam en een wachtwoord. Dit is gratis en standaard voor iedere klant en houden wij iedere opdracht zo transparant mogelijk. Als klant kunt u online zien wat wij voor u gaan doen, aan het doen zijn en wat we gedaan hebben. U krijgt van ons een link naar een pagina op onze website. Tevens krijgt u een gebruikersnaam en een wachtwoord toegestuurd. Het wachtwoord wordt apart verstuurd, met het oog op veiligheidsoverwegingen voor u, in een tweede mail zodat deze niet te koppelen is aan een gebruikersnaam door onbevoegden.

U gaat naar de pagina door te klikken op de link in het eerste mailtje. HIer vult u uw verkregen gebruikersnaam en het wachtwoord in. Sla dit wachtwoord niet op in uw browser. U heeft nu toegang tot de pagina waarop al uw wensen staan. Per wens kunt u de punten bekijken die wij hebben gemaakt en zullen uitvoeren. Binnen uw budget, zullen wij de uren verdelen en zo laten de kosten zien per punt. Tevens kunt u zien wanneer wij aan uw project aan het werk zijn en de verwachte oplevering van uw project. Ook laten wij uw project grafisch zien zodat in een oogopslag te zien is welk punt wat kost en wat het deel is over het hele project.

Het is dus een geheel transparante aanpak en elke klant kan direct zien hoe de kosten worden verdeelt. Tevens kunt u zien waar u nog kostenloos een aanpassing kunt maken. Werken wij nog niet aan dat speciale punt die u nog wenst te veranderen, zullen wij dit veranderen en daar geen extra kosten voor rekenen. Dit is bij veel andere bedrijven wel anders. Heeft u nog vragen over dit onderwerp, laat het ons even weten.

Earth and the communication

Betalende klanten.

Betalende klanten voor een ondernemer.

Betalende klanten zijn belangrijk voor iedere ondernemer. Online aanwezig zijn is dan ook van groot belang voor ieder bedrijf die meer omzet wil draaien. Als firma moet u ieder jaar groeien en daarbij kan een goed opgezette website meer dan een steentje bijdragen. Wij helpen onze klanten door een perfecte website te bouwen en vinden betalende klanten belangrijker dan het uiterlijk van de website. Optisch bouwen wij mooie websites maar aan de achterkant van de website, passen wij onze eigen gemaakte app’s toe. Deze app`s dragen bij aan een betere vindbaarheid in de zoekmachines. Hierdoor krijgt u meer gerichte bezoekers en zullen de verkopen gaan stijgen.

Een website van een onderneming moet klanten informeren over een product. Moet kwaliteit uitstralen en de klant binnen een paar seconden binden en boeien. Dit kan door de site optisch zeer mooi te maken, aantrekkelijke prijzen opvallend publiceren of namen noemen van bekende merken of personen. Het zijn maar een paar voorbeelden waarmee wij werken. Er zijn legio meer mogelijkheden om klanten te binden en uiteindelijk uw product te laten kopen. Als website design firma is het aan ons uw wensen op het internet te publiceren. Wij verwezenlijken uw firma, winkel, product dusdanig zodat iedere bezoekende klant bij u gaat informeren en uiteindelijk gaat kopen.

Klanten lokken door een wedstrijd of gratis product aan te bieden is een tool die wij niet veel gebruiken. Het lokt eigenlijk nooit de betalende klant die de ondernemer zoekt. Wij gaan dieper in op uw product en zoeken daar bij een passende visuele oplossing. Deze oplossing zal zichtbaar zijn in de vorm van een website naar uw smaak en wensen. U zult zien dat u meer klanten zult krijgen die kopen en blijven kopen dan de eendagsvliegen die u bedrijf niet blijven ondersteunen.

 

website-met-berichten

Berichten van u

Pagina’s als deze, worden door u zelf geschreven en aangemaakt als u het geschreven bericht opslaat. website-met-berichtenEen belangrijke gebeurtenis of nieuw project. Een werk afgerond of optreden van gisteren even berichten aan alle leden van je pagina. Op deze berichten pagina’s kunt u ook foto’s en/of video’s plaatsen bij uw bericht. Zo kunt u visueel ook laten zien wat u precies bedoelt. Het is dus een pagina die u schrijft om iedereen te berichten of op de hoogte te houden.

social media optimalisatie

Social media

Social media, of terwijl: facebook, twitter, google+, linkedIn en andere sociale pagina’s, zijn zeer belangrijk en goed voor uw bekendheid op internet. Tevens beginnen veel
social media optimalisatie
zoekmachines deze sites steeds belangrijker te vinden voor uw ranking, notatie of mate van belang voor zoekende mensen over de hele wereld. Als u bijvoorbeeld veel volgers heeft en veel mensen reageren op uw tweets of berichten op facebook of google+, gaan de zoekmachines u belangrijker vinden en uw site hoger in de zoekresultaten zetten. Dit gebeurd geheel automatisch en dit wordt dus niet gedaan door individuen. Social media is dus belangrijk voor u en uw site.

Leer er mee omgaan en net zoals met uw site, hou het actueel en onderhoudt de site goed zodat uw bezoekers weer terug komen en blijven komen. Hierdoor zult u niet alleen hoog in de zoekmachines eindigen maar tevens mond op mond reclame genereren. Deze vorm van reclame is de beste en levert het meeste op voor u. Om uw site te koppelen met uw social media pagina, hebben wij niet de standaard app’s maar speciale app’s waarbij u niet alleen likes en volgers krijgt maar tevens uw berichten van uw website, automatisch op uw social media pagina’s publiceert. Neem contact op om hierover meer te ervaren of onze app op uw site te laten installeren.

 

webdesign

Web development, uw site moet ook werken.

Web Developmentis een onderdeel bij het bouwen van een website.web development

Ontwikkeling van een website bevat meerdere punten en kan daarom niet omschreven worden in een zin. We moeten daarom onderscheidt maken in ontwikkeling van de
kleurstelling, vormgeving, tekst, kollomen, app’s en het gehele uiterlijk. Daarnaast zijn er buiten de visuele punten om, nog eens de niet zichtbare punten. Hier gaan we dan eigenlijk een beetje te ver om dit hier te behandelen.

Web Development van de kleurstelling is belangrijk voor uw bedrijf.webdesign

Heeft u reeds een kleurstelling dan mag de website hiervan niet afwijken. De kleuren moeten direct herkenbaar zijn en terug komen in de hele website. Heeft u echter nog geen bedrijfslogo en geen bedrijfskleuren, dan kunnen wij dit voor u verzorgen tegen een zeer schappelijke prijs. Wij zorgen dan niet alleen voor uw kleuren op de website maar tevens kunnen wij uw visitekaartjes, briefpapier, raambestikkering, textielbedrukking en andere mogelijkheden aan u offereren. U zult echt versteld staan van het voordelige pakket van uw nieuwe bedrijfslogo en kleurstelling.

Tekst is tevens een belangrijk punt wat betreft Web Development.banner

Tekst is alleen belangrijk voor geintereseerde klanten / bezoekers. Wat u wilt laten zien op uw website is het belangrijkste om klanten te trekken en vast te houden. Klanten / bezoekers kijken meest naar de foto’s / plaatjes en lezen alleen als ze meer wwillen weten. Dit zijn dus de geinteresseerde klantne / bezoekers. Echter is de tekst zeer belangrijk voor uw website voor de vindbaarheid van uw website in zoekmachines. Wij van websitevoormij.nl, maken van uw tekst de perfect geoptimaliseerd geheel zodat ook de zoekmachines dit zullen waarderen in een plaatsje hoger.

App’s zijn hulpjes voor de website eigenaar en de gebruiker.

Voorbeelden van app’s zijn:

[list type=”arrow teal”] [li]Weergave van het menu in rechter kolom[/li] [li]Uw facebook volgers op uw website met foto[/li] [li]Meest verkocht product[/li] [li]Een video klein in kolom weergeven[/li] [li]Mooie bewegende tags tonen met link/li] [/list]

Een ander voorbeeld is leuke aspecten in de tekst kolom:

[two][notification type=”star”]Iets schrijven waar u belang aan hecht of aangeven dat er iets speciaals gaat gebeuren. Evenement of komende aanbiedingen.[/notification][/two][two_last][notification type=”help”]Maak uw klanten attent of help uw bezoekers door hier een tekst in te voren waardoor men weet wat te doen of waar op te letten[/notification][/two_last]

[notification type=”error”]Dit vlak wordt meestal gebruikt als er een fout wordt geconstateerd of een probleem waar men op kan stuiten als men het product foutief gebruikt of gebruikt heeft.[/notification][notification type=”warning”]Hiermee kunt u de nadruk leggen op een waarschuwing. Het is dan ook een rood vlak waardoor het goed opvalt en men weet dat er iets kan gebeuren wat bijvoorbeeld uw product kan beschadigen zodat het product onbruikbaar geworden is. Gebruik dit vlak dan ook alleen als u echt een waarschuwing wilt geven aan de bezoeker van uw website.[/notification]

[notification type=”success”]Het vlak waarmee u een succes kunt aangeven. Een geslaagd profuct of een nieuw product in ontwikkeling en alle testen heeft doorstaan. Doordat het vlak ook nog eens gekleurd is, kan men duidelijk zien dat u iets van belang wilt aangeven.[/notification]

Het zijn dus kleine programma’s in de linker, rechter, footer, tekst of header kolom. Tevens kunt u daar foto’s tonen, een kalender of klok. Er zijn app’s die uw site beschermen tegen spam en inbraken van derden. Nieuwsbrief aanmeldingen verkrijgen of leden van de website die een mail krijgen als er iets op de site is veranderd, wat u maar wilt, wij maken het naar uw wensen. Informeer naar verdere mogelijkheden.

website optimalisatie designing

Optimalisatie van uw website

Berichten zijn dus belangrijk om uw bezoekers op de hoogte te houden maar het is zeker belangerijk om uw bezoeker geinteresseerd te krijgen om uw site vaker dan eenwebsite optimalisatie designing keer te bezoeken. Dit is voor de optimalisatie van uw website zeer belangrijk en tevens levert het u meer klanten op die daadwerkelijk iets van u gaan kopen, u willen inhuren of willen een dienst van u afnemen. Kortom, het is belangrijk om uw website “altijd ” up to date te houden.

Blackboard with network communication terms on it

Wie kan een website voor mij bouwen?

Wie kan een website voor mij bouwen?

Veel mensen willen een website hebben. Een website voor je zaak, een website voor je band, een website voor jezelf, kortom iedereen wil eigenlijk wel een website hebben. Nu zijn er van die websites waar je gratis of voor weinig een website kunt bouwen. Kant en klare thema / theme / template krijg je aangereikt en de hosting doen ze er ook nog eens bij voor een zacht prijsje. Nu kun je op je duimen natellen dat dit niet goed gaat werken in een zoekmachine.en voor elke app dfie je erbij wilt hebben, moet je betalen. Hulp is per e-mail en duurt lang voordat je antwoord krijgt maar het grootste nadeel is dat al die op elkaar lijkende sites, op een shared server staan. Dit is nadelig voor de snelheid van de site en de zoekmachines laten zulke sites vaak links liggen.

Wie kan dan wel een website voor mij bouwen?

Wij maken voor u ten eerste een individuele website die op geen andere site lijkt, een site die geheel naar uw wensen wordt samen gesteld en het belangrijkste deel is dat wij de website helemaal optimaliseren voor de zoekmachines. U zult dus zien dat als u een website bij ons besteld, deze optimaal zal scoren in de belangrijkste zoekmachines zoals Google, Bing, Ask en Yahoo!. Maak nu een afspraak en kom langs voor een gesprek. Onder het genot van een kopje koffie en een gesprek over uw wensen, kunnen wij zeggen wat de prijs zal worden voor uw nieuwe website.

Wie kan een website voor mij bouwen? Nou, wij leveren ook standaard websites. Deze zijn in zovere standaard dat wij alle SEO Marketing wel doen voor uw site en tevens een prachtige website voor u zullen maken met social media koppelingen en andere leuke apps maar de design zal dan niet compleet worden veranderd aan uw wensen. Dit is omdat de design echt lang gaat duren en de uren die daar in gaan zitten, nooit van te voren zijn te berekenen. Een standaard website bij ons is met gratis hosting, tot 30 pagina’s, CMS ondersteund, Full SEO Marketing, een gratis domeinnaam naar keuze en bijbehorende e-mail adressen. De kosten zijn € 250,- per maand voor een jaar lang. Daarna is de site betaald en loopt inmiddels al een jaar op internet. Volle ondersteuning tot 5 uur lang en aanpassingen tot 5 uur lang. Naast de volle ondersteuning is er ook nog een 24/7 ondersteuning per e-mail, kortom een koopje voor veeeel product.

Future of Communication

SEO Marketing voor uw website de oplossing.

SEO Marketing is voor iedere website een van de belangrijkste oplossingen om meer bezoekers te krijgen. SEO Marketing is een afkorting van: Search Engine Optimalisation, vertaald: zoekmachine optimalisatie. Het betekend dat uw website moet worden geoptimaliseerd met bepaalde regels die zoekmachines hanteren om een website belangrijk te vinden en dus hoog in de zoekresultaten zullen zetten. Optimalisatie van uw website kost veel tijd en continuïteit van de schrijver(s) op de website.

[bq_left]Websitevoormij.nl heeft voor mij een SEO Marketing pakket van € 1.250,- los gelaten op mijn website. Ik heb dat in 2 maanden dubbel en dwars weer terug verdient en mijn bezoekers aantal stijgt nog dagelijks. Zal het iedereen willen aanraden.[/bq_left]

Google bijvoorbeeld heeft de zoekresultaten van een zoekwoord, opgedeeld in betaalde en niet betaalde websites. Betaalde zoekresultaten staan in een licht geel vlak direct onder het vak waar je het zoekwoord hebt ingevuld en helemaal onderin, ook in een licht geel vlak. De niet betaalde zoekresultaten staan tussen de twee licht gele vlakken en bevatten 10 websites per pagina. Beide zijn dus zeer behulpzaam bij het krijgen van meer kopende en toekomstige klanten. Door goede SEO Marketing strategisch toe te passen op uw website, zult u meer onbetaalde bezoekers krijgen en dus nog meer verkopen en potentiële klanten op uw site krijgen.

Belangrijk is dat u belangrijke zoekwoorden opschrijft en deze verwerkt in uw webpagina’s. Kies per pagina een hoofd zoekwoord met daarnaast nog 9 belangrijke woorden voor deze pagina. Combinaties van meerdere woorden als een zoekwoord zijn zeker net zo belangrijk als enkele woorden. Voorbeeld: trouwjurken, trouwjurk, bruidsjurk, bruidsjurken, bruidsmode zijn enkele zoekwoorden. Combinaties die mogelijk zijn en zeker belangrijk voor jouw zoekresultaten kunnen zijn: trouwjurk kopen, trouwjurk huren, tweedehands trouwjurk, gekleurde trouwjurk. Voor iedere andere website zijn zeker ook combinatie woorden mogelijk. Schrijf ze op en verwerk ze in de pagina’s op je website.

[bq_right]Pakket SEO Marketing gekocht voor mijn zoekwoorden optimalisatie bij websitevoormij.nl. Resultaat zou niet direct zichtbaar zijn maar naar 3 weken ging het bezoekers aantal op die woorden stijgen. We staan nu, na 9 maanden al op pagina 1. Bedankt, Martin.[/bq_right]

SEO Marketing is een veel breder fenomeen dan alleen maar zoekwoorden optimalisatie. Uw site moet correct geschreven zijn, uw html tekst moet zonder fouten zijn, uw css moet in orde zijn en zo kunnen we nog wel even doorgaan met technische termen op te noemen. Ik zal u dit besparen en u kort beschrijven wat de hoofdlijnen zijn van SEO Marketing.

Wij leveren SEO Marketing pakketten waarin u zelf kunt bepalen wie wat gaat doen. Wij van websitevoormij.nl, kunnen u helpen bij het opzetten van SEO Marketing of het totale pakket SEO Marketing in uw website toepassen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Neem contact op door het onderstaande contact formulier in te vullen en te verzenden. Wij nemen dan zsm. contact met u op voor een afspraak.

[contact email=”websitevoormij@gmail.com”]