Voorbeeld van een goed bericht is als volgt:

Laatste weken veel gewerkt aan de website. Veel werk aan de achterliggende CMS en kleuren ontwerp. Nieuw logo en tevens zoeken naar foto’s die passen bij het onderwerp. Nieuwe foto’s gemaakt en voorbeeld bericht websitevoormij.nl logo
tevens even gevraagd aan een collega of er al vooruitgang is met ons app’je. Daar zijn we namelijk ook mee bezig. Meer info zal volgen als er al iets klaar is. We willen aan het bezoekende publiek geen rare php en html taal laten zien die eigenlijk niemand interessant vindt.

Voorbeeld van goede berichten is afhankelijk van het hoofdonderwerp van de site en/of pagina. Er moet een zoekwoord worden gemaakt die nog niet eerder is gebruikt. Bij deze zoekwoorden of zinnen, zult u een verhaal/bericht moeten typen die relevant is met de website en hoofdzakelijk gaat over de zoekwoorden of zinnen. De lengte van uw bericht is ook van belang aangezien de zoekmachines hierom vragen. Pagina’s en berichten op een blog moeten eigenlijk tussen de 300 en 500 woorden bevatten. Een voorbeeld van een goed bericht Gebruik de zoekwoorden of zinnen niet overmatig en het bericht en/of het verhaal van een pagina, moet goed in elkaar steken. Zoekmachines zien namelijk wel het verschil tussen een echt verhaal of een verzameling van woorden omtrent zoekwoorden.

U ziet dat het niet makkelijk is om tegenwoordig een goede website te maken, daarom helpen wij u graag met al uw problemen. Wij zijn goed geïnformeerd en op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen rond de optimalisatie van websites.

Voor meer info, neem vrijblijvend contact op of vraag om een vrijblijvende offerte op: