Website laten maken

Website laten makenwebsitevoormij.nl

Website laten maken is een van onze “Core Business”. Wij maken voor onze klanten sleutel klare websites. Iedere winkel, groothandel, garage, sportschool of stichting heeft zijn eigen logo en bedrijfskleuren. Met dit gegeven gaan wij een passende thema zoeken en maken dan enkele voorbeelden hoe een website eruit kan komen te zien. De klant levert tekst en foto’s aan, die wij op onze beurt integreren in de voorbeeld websites. Online kan men dan beslissen en dan de keuze aan ons kenbaar maken.

Nu is het tijd om met de klant verder om de tafel te gaan zitten en vragen wat belangrijk en waar de website voor bedoeld is. Gaat het om bekendheid te maken van het bedrijf, product of dienst? Wil men klanten online laten kijken en kopen of is het een informatieve site en door middel van een dealerlijst, kenbaar geven waar men de producten/diensten kan aanschaffen. Is dit eenmaal bekend, beginnen wij met het installeren van de desbetreffende applicaties.

website laten maken portfolio aanwijzen

Website laten maken portfolio aanwijzen

Nadat dit gebeurd is, nodigen wij de klant uit of gaan bij het bedrijf de presentatie geven van de nieuwe “website laten maken“. Hier komen meestal nog enkele kleine aanpassingen naar boven en als alle aanpassingen zijn doorgevoerd, gaan wij de site optimaliseren voor de zoekmachines. Tijdens deze optimalisatie, gaan wij bij de klant een training geven om met de website leren om te gaan. Ze leren dan om nieuwe pagina’s te maken met foto’s, berichten te schrijven en gegevens aan te passen zoals openingstijden, vakantiedagen, enz. Als dit alles is afgerond, vindt er een officiële publicatie plaats in het bijzijn van de klant.

Dit is in het kort hoe wij een nieuwe website laten maken. Daarnaast leveren wij nog een paar belangrijke diensten zoals SEO Marketing, Sociale Media Marketing en Workshops voor bedrijven om hun website dagelijks bij te werken. U kunt bij ons een website huren of kopen. U kunt een maandelijks contract afsluiten voor tijdelijke acties of jaarlijkse keyword research. Wij zijn gespecialiseerd in en alles om een website. Door ervaring en opleidingen, weten wij wat er speelt op het World Wide Web. Voor een prijsopgave voor een website laten maken, kunt u contact met ons opnemen via de mail, telefoon of kom even langs.

Momenteel zijn wij bezig met een website voor een Garage. De website ziet er momenteel zo uit:

website laten maken bij websitevoormij.nl