SEO Marketing voor uw website de oplossing.

SEO Marketing is voor iedere website een van de belangrijkste oplossingen om meer bezoekers te krijgen. SEO Marketing is een afkorting van: Search Engine Optimalisation, vertaald: zoekmachine optimalisatie. Het betekend dat uw website moet worden geoptimaliseerd met bepaalde regels die zoekmachines hanteren om een website belangrijk te vinden en dus hoog in de zoekresultaten zullen zetten. Optimalisatie van uw website kost veel tijd en continuïteit van de schrijver(s) op de website.

[bq_left]Websitevoormij.nl heeft voor mij een SEO Marketing pakket van € 1.250,- los gelaten op mijn website. Ik heb dat in 2 maanden dubbel en dwars weer terug verdient en mijn bezoekers aantal stijgt nog dagelijks. Zal het iedereen willen aanraden.[/bq_left]

Google bijvoorbeeld heeft de zoekresultaten van een zoekwoord, opgedeeld in betaalde en niet betaalde websites. Betaalde zoekresultaten staan in een licht geel vlak direct onder het vak waar je het zoekwoord hebt ingevuld en helemaal onderin, ook in een licht geel vlak. De niet betaalde zoekresultaten staan tussen de twee licht gele vlakken en bevatten 10 websites per pagina. Beide zijn dus zeer behulpzaam bij het krijgen van meer kopende en toekomstige klanten. Door goede SEO Marketing strategisch toe te passen op uw website, zult u meer onbetaalde bezoekers krijgen en dus nog meer verkopen en potentiële klanten op uw site krijgen.

Belangrijk is dat u belangrijke zoekwoorden opschrijft en deze verwerkt in uw webpagina’s. Kies per pagina een hoofd zoekwoord met daarnaast nog 9 belangrijke woorden voor deze pagina. Combinaties van meerdere woorden als een zoekwoord zijn zeker net zo belangrijk als enkele woorden. Voorbeeld: trouwjurken, trouwjurk, bruidsjurk, bruidsjurken, bruidsmode zijn enkele zoekwoorden. Combinaties die mogelijk zijn en zeker belangrijk voor jouw zoekresultaten kunnen zijn: trouwjurk kopen, trouwjurk huren, tweedehands trouwjurk, gekleurde trouwjurk. Voor iedere andere website zijn zeker ook combinatie woorden mogelijk. Schrijf ze op en verwerk ze in de pagina’s op je website.

[bq_right]Pakket SEO Marketing gekocht voor mijn zoekwoorden optimalisatie bij websitevoormij.nl. Resultaat zou niet direct zichtbaar zijn maar naar 3 weken ging het bezoekers aantal op die woorden stijgen. We staan nu, na 9 maanden al op pagina 1. Bedankt, Martin.[/bq_right]

SEO Marketing is een veel breder fenomeen dan alleen maar zoekwoorden optimalisatie. Uw site moet correct geschreven zijn, uw html tekst moet zonder fouten zijn, uw css moet in orde zijn en zo kunnen we nog wel even doorgaan met technische termen op te noemen. Ik zal u dit besparen en u kort beschrijven wat de hoofdlijnen zijn van SEO Marketing.

Wij leveren SEO Marketing pakketten waarin u zelf kunt bepalen wie wat gaat doen. Wij van websitevoormij.nl, kunnen u helpen bij het opzetten van SEO Marketing of het totale pakket SEO Marketing in uw website toepassen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Neem contact op door het onderstaande contact formulier in te vullen en te verzenden. Wij nemen dan zsm. contact met u op voor een afspraak.

[contact email=”websitevoormij@gmail.com”]