Wie kan een website voor mij bouwen?

Wie kan een website voor mij bouwen?

Veel mensen willen een website hebben. Een website voor je zaak, een website voor je band, een website voor jezelf, kortom iedereen wil eigenlijk wel een website hebben. Nu zijn er van die websites waar je gratis of voor weinig een website kunt bouwen. Kant en klare thema / theme / template krijg je aangereikt en de hosting doen ze er ook nog eens bij voor een zacht prijsje. Nu kun je op je duimen natellen dat dit niet goed gaat werken in een zoekmachine.en voor elke app dfie je erbij wilt hebben, moet je betalen. Hulp is per e-mail en duurt lang voordat je antwoord krijgt maar het grootste nadeel is dat al die op elkaar lijkende sites, op een shared server staan. Dit is nadelig voor de snelheid van de site en de zoekmachines laten zulke sites vaak links liggen.

Wie kan dan wel een website voor mij bouwen?

Wij maken voor u ten eerste een individuele website die op geen andere site lijkt, een site die geheel naar uw wensen wordt samen gesteld en het belangrijkste deel is dat wij de website helemaal optimaliseren voor de zoekmachines. U zult dus zien dat als u een website bij ons besteld, deze optimaal zal scoren in de belangrijkste zoekmachines zoals Google, Bing, Ask en Yahoo!. Maak nu een afspraak en kom langs voor een gesprek. Onder het genot van een kopje koffie en een gesprek over uw wensen, kunnen wij zeggen wat de prijs zal worden voor uw nieuwe website.

Wie kan een website voor mij bouwen? Nou, wij leveren ook standaard websites. Deze zijn in zovere standaard dat wij alle SEO Marketing wel doen voor uw site en tevens een prachtige website voor u zullen maken met social media koppelingen en andere leuke apps maar de design zal dan niet compleet worden veranderd aan uw wensen. Dit is omdat de design echt lang gaat duren en de uren die daar in gaan zitten, nooit van te voren zijn te berekenen. Een standaard website bij ons is met gratis hosting, tot 30 pagina’s, CMS ondersteund, Full SEO Marketing, een gratis domeinnaam naar keuze en bijbehorende e-mail adressen. De kosten zijn € 250,- per maand voor een jaar lang. Daarna is de site betaald en loopt inmiddels al een jaar op internet. Volle ondersteuning tot 5 uur lang en aanpassingen tot 5 uur lang. Naast de volle ondersteuning is er ook nog een 24/7 ondersteuning per e-mail, kortom een koopje voor veeeel product.