Online klantenpagina is een pagina voor onze klanten met een gebruikersnaam en een wachtwoord. Dit is gratis en standaard voor iedere klant en houden wij iedere opdracht zo transparant mogelijk. Als klant kunt u online zien wat wij voor u gaan doen, aan het doen zijn en wat we gedaan hebben. U krijgt van ons een link naar een pagina op onze website. Tevens krijgt u een gebruikersnaam en een wachtwoord toegestuurd. Het wachtwoord wordt apart verstuurd, met het oog op veiligheidsoverwegingen voor u, in een tweede mail zodat deze niet te koppelen is aan een gebruikersnaam door onbevoegden.

U gaat naar de pagina door te klikken op de link in het eerste mailtje. HIer vult u uw verkregen gebruikersnaam en het wachtwoord in. Sla dit wachtwoord niet op in uw browser. U heeft nu toegang tot de pagina waarop al uw wensen staan. Per wens kunt u de punten bekijken die wij hebben gemaakt en zullen uitvoeren. Binnen uw budget, zullen wij de uren verdelen en zo laten de kosten zien per punt. Tevens kunt u zien wanneer wij aan uw project aan het werk zijn en de verwachte oplevering van uw project. Ook laten wij uw project grafisch zien zodat in een oogopslag te zien is welk punt wat kost en wat het deel is over het hele project.

Het is dus een geheel transparante aanpak en elke klant kan direct zien hoe de kosten worden verdeelt. Tevens kunt u zien waar u nog kostenloos een aanpassing kunt maken. Werken wij nog niet aan dat speciale punt die u nog wenst te veranderen, zullen wij dit veranderen en daar geen extra kosten voor rekenen. Dit is bij veel andere bedrijven wel anders. Heeft u nog vragen over dit onderwerp, laat het ons even weten.