Social media

Social media, of terwijl: facebook, twitter, google+, linkedIn en andere sociale pagina’s, zijn zeer belangrijk en goed voor uw bekendheid op internet. Tevens beginnen veel
social media optimalisatie
zoekmachines deze sites steeds belangrijker te vinden voor uw ranking, notatie of mate van belang voor zoekende mensen over de hele wereld. Als u bijvoorbeeld veel volgers heeft en veel mensen reageren op uw tweets of berichten op facebook of google+, gaan de zoekmachines u belangrijker vinden en uw site hoger in de zoekresultaten zetten. Dit gebeurd geheel automatisch en dit wordt dus niet gedaan door individuen. Social media is dus belangrijk voor u en uw site.

Leer er mee omgaan en net zoals met uw site, hou het actueel en onderhoudt de site goed zodat uw bezoekers weer terug komen en blijven komen. Hierdoor zult u niet alleen hoog in de zoekmachines eindigen maar tevens mond op mond reclame genereren. Deze vorm van reclame is de beste en levert het meeste op voor u. Om uw site te koppelen met uw social media pagina, hebben wij niet de standaard app’s maar speciale app’s waarbij u niet alleen likes en volgers krijgt maar tevens uw berichten van uw website, automatisch op uw social media pagina’s publiceert. Neem contact op om hierover meer te ervaren of onze app op uw site te laten installeren.