Add Content To Appear Above your Frame
To do this simply add your text and shortcodes in the "Top Content" panel on posts and pages.

Top Content Page

website laten maken portfolio aanwijzen
websitevoormij.nl website laten maken bij websitevoormij.nl

Website laten maken

SEO marketing / Webdesign / Website laten maken

Website laten maken Website laten maken is een van onze “Core Business”. Wij maken voor onze klanten sleutel klare websites. Iedere winkel, groothandel, garage, sportschool of stichting heeft zijn eigen logo en bedrijfskleuren. Met dit gegeven gaan wij een passende thema zoeken en maken dan enkele voorbeelden hoe een website eruit kan komen te zien. De klant levert tekst en foto’... Read More »

websitevoormij.nl
wolken cloud opslag websitevoormij.nl logo

Voorbeeld van een goed bericht.

SEO marketing / Website laten maken / Website optimalisatie

Voorbeeld van een goed bericht is als volgt: Laatste weken veel gewerkt aan de website. Veel werk aan de achterliggende CMS en kleuren ontwerp. Nieuw logo en tevens zoeken naar foto’s die passen bij het onderwerp. Nieuwe foto’s gemaakt en  tevens even gevraagd aan een collega of er al vooruitgang is met ons app’je. Daar zijn we namelijk ook mee bezig. Meer info zal volgen als er ... Read More »

Dirty Keyboard

Online klantenpagina

Training / Webdesign

Online klantenpagina is een pagina voor onze klanten met een gebruikersnaam en een wachtwoord. Dit is gratis en standaard voor iedere klant en houden wij iedere opdracht zo transparant mogelijk. Als klant kunt u online zien wat wij voor u gaan doen, aan het doen zijn en wat we gedaan hebben. U krijgt van ons een link naar een pagina op onze website. Tevens krijgt u een gebruikersnaam en een wachtw... Read More »

Page 1 of 41234
Volg ons