SEO marketing

website laten maken portfolio aanwijzen

Website laten maken

SEO marketing / Webdesign / Website laten maken

Website laten maken Website laten maken is een van onze “Core Business”. Wij maken voor onze klanten sleutel klare websites. Iedere winkel, groothandel, garage, sportschool of stichting heeft zijn eigen logo en bedrijfskleuren. Met dit gegeven gaan wij een passende thema zoeken en maken dan enkele voorbeelden hoe een website eruit kan komen te zien. De klant levert tekst en foto’... Read More »

websitevoormij.nl

Voorbeeld van een goed bericht.

SEO marketing / Website laten maken / Website optimalisatie

Voorbeeld van een goed bericht is als volgt: Laatste weken veel gewerkt aan de website. Veel werk aan de achterliggende CMS en kleuren ontwerp. Nieuw logo en tevens zoeken naar foto’s die passen bij het onderwerp. Nieuwe foto’s gemaakt en  tevens even gevraagd aan een collega of er al vooruitgang is met ons app’je. Daar zijn we namelijk ook mee bezig. Meer info zal volgen als er ... Read More »

website-met-berichten

Berichten van u

SEO marketing / Training / Website laten maken

Pagina’s als deze, worden door u zelf geschreven en aangemaakt als u het geschreven bericht opslaat. Een belangrijke gebeurtenis of nieuw project. Een werk afgerond of optreden van gisteren even berichten aan alle leden van je pagina. Op deze berichten pagina’s kunt u ook foto’s en/of video’s plaatsen bij uw bericht. Zo kunt u visueel ook laten zien wat u precies bedoelt. H... Read More »

social media optimalisatie

Social media

Analyse / SEO marketing / Training / Webdesign

Social media, of terwijl: facebook, twitter, google+, linkedIn en andere sociale pagina’s, zijn zeer belangrijk en goed voor uw bekendheid op internet. Tevens beginnen veel zoekmachines deze sites steeds belangrijker te vinden voor uw ranking, notatie of mate van belang voor zoekende mensen over de hele wereld. Als u bijvoorbeeld veel volgers heeft en veel mensen reageren op uw tweets of ber... Read More »

website optimalisatie designing

Optimalisatie van uw website

SEO marketing / Webdesign / Website laten maken

Berichten zijn dus belangrijk om uw bezoekers op de hoogte te houden maar het is zeker belangerijk om uw bezoeker geinteresseerd te krijgen om uw site vaker dan een keer te bezoeken. Dit is voor de optimalisatie van uw website zeer belangrijk en tevens levert het u meer klanten op die daadwerkelijk iets van u gaan kopen, u willen inhuren of willen een dienst van u afnemen. Kortom, het is belangrij... Read More »

Blackboard with network communication terms on it

Wie kan een website voor mij bouwen?

SEO marketing / Webdesign

Wie kan een website voor mij bouwen? Veel mensen willen een website hebben. Een website voor je zaak, een website voor je band, een website voor jezelf, kortom iedereen wil eigenlijk wel een website hebben. Nu zijn er van die websites waar je gratis of voor weinig een website kunt bouwen. Kant en klare thema / theme / template krijg je aangereikt en de hosting doen ze er ook nog eens bij voor een ... Read More »

Future of Communication

SEO Marketing voor uw website de oplossing.

Analyse / SEO marketing / Website laten maken / Website optimalisatie

SEO Marketing is voor iedere website een van de belangrijkste oplossingen om meer bezoekers te krijgen. SEO Marketing is een afkorting van: Search Engine Optimalisation, vertaald: zoekmachine optimalisatie. Het betekend dat uw website moet worden geoptimaliseerd met bepaalde regels die zoekmachines hanteren om een website belangrijk te vinden en dus hoog in de zoekresultaten zullen zetten. Optimal... Read More »

Volg ons

Enjoy this blog? Please spread the word :)